Grønne anlægsopgaver og anlægsarbejde

Drømmer du om at anlægge nye havebede, eller har du behov for anlægning af græs i haven? Favrskov Havepleje er din lokale anlægsgartner i Favrskov. Vi har flere års erfaring med anlægsarbejde og klarer derfor både større og mindre anlægsopgaver.

Årstidernes vind og vejr kan påvirke haven i stor grad, og med tiden kan man komme ud for, at haven bliver nedslidt eller beskadiget. Samtidig kan manglende pasning og pleje af haven også være med til at ødelægge æstetikken i haven.

Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med forskellige grønne anlægsopgaver, der kan være med til at give dig den have du drømmer om. Skal du have nye havebede, flere træer og buske eller har græsplænen brug for professionel pleje, kan vi klare opgaven.

Vi udfører alle former for grønt anlægsarbejde, og kan derfor løse enhver type opgave, uanset om du har brug for en større haverenovering, eller din have blot trænger til et ansigtsløft.

Få hjælp til alle former for anlægsarbejde i haven

Hos Favrskov Havepleje er vi specialiserede i anlægsarbejde og kan derfor tilbyde vores service inden for alt lige fra anlægning af have og græsplæne til plantearbejde. Vi har et bredt plantekendskab og en stor erfaring inden for anlægsgartnerfaget, hvilket gør os i stand til at løse enhver anlægsopgave.

Med Favrskov Havepleje som din anlægsgartner, er du dermed også garanteret et professionelt resultat. Vi vægter høj kvalitet og god service i vores anlægsarbejde, og gør derfor altid vores bedste for at levere et resultat, der lever op til dine ønsker og krav.

Ønsker du vores hjælp til en anlægsopgave, kommer vi gerne ud til dig og tager en snak med dig om de forskellige muligheder i haven. Med vores erfaring og ekspertise inden for anlægsarbejde og havearbejde, kan vi hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning til din have.

Anlaeg-af-busk

Vi klarer alle dine grønne anlægsopgaver

Hos Favrskov Havepleje er der ikke den opgave, som vi ikke kan klare. Uanset om du ønsker en totalrenovering af haven, eller du blot ønsker at give din have et nyt look med anlæg af nyt græs eller nye havebede, kan vi hjælpe.

Vi tilbyder både anlægning af havebede, såning af græs og etablering af rullegræs, plantning af buske og træer samt mange andre grønne anlægsopgaver, der kan være med til at give din have et helt nyt udtryk. Herunder kan du læse mere om vores anlægsarbejde og nogle af de typer anlægsopgaver vi tilbyder.

Anlægning af plantebede/plantearbejde

Ønsker du nye flotte planter i dine eksisterende havebede, eller skal der anlægges helt nye havebede med smukke og farverige blomster og planter, kan vi hjælpe. Vi har stor viden om de forskellige planter, og hvordan de skal placeres, passes og plejes, så du kan få de flotteste planter i haven.

Anlæg af græsplæne og plænepleje

En velplejet græsplæne er noget af det vigtigste for en flot have, som man har lyst til at opholde sig i. Vi hjælper dig med at anlægge en ny græsplæne med enten græsfrø eller rullegræs, og tilbyder også professionel plænepleje, så du kan få en flot og velplejet græsplæne med plads til leg og hygge.

Haverådgivning ved grønne opgaver

Skal du i gang med en større anlægsopgave? Med vores haverådgivning giver vores haveeksperter dig professionel vejledning i forhold til placering af dine havebede, muligheder i forhold til beplantning og sammensætning af blomster og planter. Vi tilbyder desuden grøn rådgivning i forhold til pasning, pleje og vedligeholdelse af haven.

Pasningsaftaler til private og erhverv

Vil du gerne have en velholdt have, men har du ikke selv tid eller overskud til at passe og pleje haven, kan vi klare opgaven for dig. Når vi har udført det aftalte anlægsarbejde, tilbyder vi en efterfølgende pasningsaftale, hvor vi vedligeholder området løbende, og sikrer, at det står flot hele året rundt. Vi tilbyder pasningsaftaler til både private og erhverv.