Græsslåning

I forårs- og sommermånederne begynder haven for alvor at gro igen. Dette gælder især også for græsplænen, som vokser stærkt fra starten af foråret til midten af efteråret. For at græsplænen ser flot og velholdt ud, er det derfor også nødvendigt at slå græsset ofte. Dette kan dog både være tidskrævende og hårdt, og det er derfor ikke alle, der kan eller har lyst til at bruge tid på græsslåningen.

Vil du gerne have en flot og nyslået græsplæne, men har du ikke selv lyst til at slå græsset, kan du derfor med fordel lade os klare græsslåningen for dig. Ved at lade os klare græsslåningen slipper du for at skulle investere i en græsslåmaskine og slå græsset selv og kan derfor i stedet bruge din tid på det, som du har lyst til.

Vi ved, hvordan græsplænen skal slås for at give det flotteste resultat og har professionelle maskiner, som klarer arbejdet hurtigt og effektivt. En professionel græsslåning giver dig derfor også det bedste resultat, og kan være med til at give dig den flotteste græsplæne i nabolaget.

Vi klarer græsslåning og pleje af græsplænen

Hos Favrskov Havepleje har vi stor erfaring med græsslåning af græsplæner for både private og erhverv. Vi ved, hvor vigtigt det er med en nyklippet græsplæne der ser flot og skarp ud – uanset om det er vennerne der kommer forbi, eller det er kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg. Derfor gør vi også en dyd ud af at sikre en præcis og grundig græsslåning, der giver dig en pæn og velholdt græsplæne, som du har lyst til at vise frem.

Når du lader os stå for græsslåningen, er du garanteret et flot og professionelt resultat. Vi slår græsset omhyggeligt og effektivt, uden at det går ud over dine plantebede. Efterfølgende sørger vi for at ordne kanterne på græsplænen med en kantskærer, så græsplænen ser lige og skarp ud.

En græsplæne fyldt med mos er hverken særlig indbydende eller behagelig at gå på. Har du brug for pleje af græsplænen med mosbekæmpelse, klarer vi derfor også det. Med vores haveredskaber kan vi nemt og hurtigt fjerne alt mos i græsplænen. Trænger græsplænen til ekstra pleje, sørger vi også for at give gødning, så du kan få den flotte grønne græsplæne, du ønsker.

Har du brug for en fast aftale med græsslåning, tilbyder vi desuden pasningsaftaler, hvor du kan få os til at komme og slå græsset hver 7. eller 14. dag i perioden fra april til oktober. Det er en god idé at få græsset slået ca. 1 gang om ugen eller hver 14. dag, da græsplænen dermed holder sig flot og velplejet.

Skal du holde ferie, kan vi også tage os af græsslåningen mens du er væk, så græsplænen står flot og skarp, når du kommer tilbage igen.

Få professionel græsslåning i hele Østjylland

En pæn og nyklippet græsplæne er med til at give et godt førstehåndsindtryk. Få hjælp til at få den græsplæne du drømmer om hos Favrskov Havepleje. Vi hjælper dig med græsslåning og pleje af græsplænen, så du kan få en flot, velholdt og nyklippet græsplæne.

Har du derfor en græsplæne, som trænger til en græsslåning eller til lidt ekstra pleje, kommer vi gerne ud og klarer arbejdet for dig. Vi servicerer både private og erhvervskunder i hele Østjylland, så du kan få den græsplæne du altid har ønsket dig.

Har du brug for hjælp til andet havearbejde end græsslåning, klarer vi også det. Vi foretager både lugning, hækklipning, beskæring og meget mere. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde af have- og anlægsopgaver her.