Anlægning af plantebede og blomsterbede

​Blomster og planter kan gøre en stor forskel i haven og være med til at give haven et helt nyt udtryk. Mangler du farver og liv i haven, kan det derfor være en god idé at anlægge nogle plantebede og blomsterbede, som kan være med til at puste nyt liv i haven og give den et æstetisk løft.

Anlægning af nye havebede kan dog være en stor og omfattende opgave. Har du ikke selv grønne fingre, kan det derfor også være en god idé at få hjælp fra en anlægsgartner, som har den rette viden og erfaring inden for anlægsgartnerfaget til at klare opgaven.

Hos Favrskov Havepleje har vi stor erfaring med anlægsgartnerfaget. Ønsker du at forskønne haven med nye havebede, kan vi derfor hjælpe. Vi tilbyder anlægning af blomsterbede og plantebede, hvor vi både sørger for at foretage den nødvendige udgravning til havebedet samt sørger for plantning af blomster og planter i havebedet.

Få hjælp til anlægning af plantebede og blomsterbede

Få den have du drømmer om med nye plantebede og blomsterbede. Vi hjælper dig med anskaffelsen af de blomster og planter du ønsker og klarer både udgravning af havebed samt plantning af de nye blomster og planter. Når vi er færdige med anlægningen af dine blomsterbede og plantebede, sørger vi naturligvis også for at klare hele oprydningen, så du ikke behøver at røre en finger.

Når du får os til at hjælpe dig med anlægning af dine blomster- og plantebede, tager vi dig med i hele beslutningsprocessen lige fra valg af blomster og planter til havebedenes form og placering. På den måde kan du selv få indflydelse på, hvordan dine havebede kommer til at se ud, så du kan få den have du ønsker dig.

Er du i tvivl om, hvilke blomster og planter du skal vælge til dine havebede, kan vi dog også være behjælpelige. Vi har en stor viden om de forskellige planter og blomster, og kan derfor hjælpe dig med at finde de blomster og planter, som passer til dig og din have. Hvis du ønsker det, giver vi dig også vejledning i forhold til placering af dine havebede samt gode råd til, hvordan du bedst muligt passer og plejer dine blomsterbede og plantebede.

Vedligeholdelse og plantearbejde

Har du allerede anlagt havebede i din have, men ønsker du at udskifte dine eksisterende planter og blomster med nye, kan vi også hjælpe dig med omplantning. Vi graver dine eksisterende blomster og planter op, og planter de nye ud i dine havebede efter ønske.

Trænger dine eksisterende plantebede og blomsterbede til en kærlig hånd, klarer vi også det. Det kan være en uoverskuelig og tidskrævende opgave at skulle vedligeholde havebede, så de fremstår flotte og velplejede. Derfor tilbyder vi, at du kan lade os klare opgaven med at vedligeholde dine plantebede og blomsterbede.

Dette kan blandt andet indebære lugning og fjernelse af ukrudt, jordforbedring eller udskiftning af jorden, så planterne får den rette næring, og så dine havebede ser velplejede og flotte ud. Læs mere om lugning af ukrudt her. Du kan også se vores øvrige services inden for anlægsarbejde og havearbejde her.

Vi hjælper dig med at få flotte og velholdte havebede

Både anlægning af nye plantebede og blomsterbede samt omplantning af planter og blomster kan være med til at puste nyt liv i haven og gøre haven flottere og mere indbydende. Samtidig kan vedligeholdelse af dine havebede også være med til at sikre, at dine blomster- og plantebede bliver ved med at se præsentable ud.

Ønsker du hjælp til anlægning af plantebede og blomsterbede, omplantning eller vedligeholdelse af dine planter, står vi klar til at hjælpe. Med Favrskov Havepleje er du garanteret en professionel anlægsgartner, som tager hånd om dine plantebede og blomsterbede fra start til slut.

Vi hjælper dig med at anlægge dine havebede, så de lever op til dine ønsker og krav, og garanterer dig et flot og professionelt resultat.