Havearbejde

Når sol og sommer først rammer Danmark, kan vi godt forstå, at mange hellere foretrækker at nyde de skønne solskinstimer med en kold drik i hånden på en havestol, fremfor at skulle trække i arbejdstøjet og ordne havearbejde.

Derfor anbefaler vi, at du lader os tage os af al havearbejdet, så du kan nyde sommerens sol og varme. Hos Favrskov Havepleje klarer vi alle typer havearbejde og rydder naturligvis op efter os, så du ikke behøver at røre en finger. Vi hjælper både private og erhverv med alt inden for havepleje og klarer både større og mindre haveopgaver.

Når du får os til at stå for alt havearbejdet, slipper du både for at investere i diverse dyre haveredskaber og for at udføre alt det hårde havearbejde selv. Når du får os til at tage os af dit havearbejde, er du desuden garanteret et professionelt udført resultat, der giver dig en flot velholdt have fra top til tå.

Vi klarer havearbejdet for dig

Haven er et oplagt sted til udendørs hygge og afslapning og det perfekte opholdssted, når du ønsker at nyde solens stråler på en varm sommerdag. I sommermånederne begynder alt i haven dog at gro igen, og der er derfor en masse havearbejde der skal klares; såsom lugning og fjernelse af ukrudt, hækklipning og græsslåning.

Det kan ofte være et uoverskueligt og endeløst projekt, som kræver en masse arbejde. I stedet for at du selv tager arbejdshandskerne på og påbegynder det krævende havearbejde, foreslår vi derfor, at du lader os om at klare havearbejdet. På den måde kan du slappe af og nyde det gode sommervejr i haven, når du har fri, uden at skulle bekymre dig om en tilvokset have.

Hos Favrskov Havepleje har vi mange års erfaring med havepleje og udfører derfor alle former for havearbejde, så du kan få den have du drømmer om. Har du brug for hjælp til anlægning af plantebede eller græsplænepleje, klarer vi også det. Se mere under grønne anlægsopgaver og anlægsarbejde.

Vi sørger for, at du får en præsentabel have, du har lyst til at vise frem, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Uanset om du ønsker at vi klarer alt havearbejdet, eller du blot har brug en hjælpende hånd til fjernelse af ukrudt eller græsslåning, står vi klar til at hjælpe.

Få hjælp til alt inden for havepleje

Skal vi hjælpe dig med dit havearbejde? I en travl hverdag med arbejde, madlavning, indkøb og børn kan det være svært at nå det hele. Når du får os til at klare havearbejdet i din have, slipper du dermed for den dårlige samvittighed over at have negligeret din have, og får samtidig en flot og velholdt have, som du har lyst til at opholde dig i.

Med os som din havemand kan du få en præsentabel have, mens du bruger din tid på de ting, du har lyst til. Vi tager os af alt det havearbejde, du har brug for hjælp til og sørger for en grundig oprydning efterfølgende.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Har du brug for løbende vedligehold af din have, klarer vi også det. Vi har pasningsaftaler med både private og erhverv, hvor vi sørger for at passe og vedligeholde haven, så den altid fremstår flot og velholdt, og du uden bekymring kan vise haven frem for besøgende gæster.