Lugning/fjernelse af ukrudt

Kæmper du også med at få bugt med ukrudtet hjemme i din have? Ukrudt er en stor plage i de fleste haver og har det med at dukke op alle mulige steder. Selvom man bruger tid og kræfter på at fjerne ukrudtet, går der ofte kun kort tid, før det vokser frem igen.

Fjernelse af ukrudt kan dermed føles som et uoverskueligt og endeløst projekt, og vi forstår derfor også godt, at det ikke er alle, der har tid, lyst eller overskud til at bruge sin tid på at luge og fjerne ukrudt. I stedet for at lade haven stå til, anbefaler vi dog, at du får os til at klare lugningen.

Med Favrskov Havepleje som din havemand kan du ligge alle bekymringerne på hylden og slippe den dårlige samvittighed over at haven ikke er så flot og velplejet, som den burde være. Vi tilbyder nemlig lugning og ukrudtsbekæmpelse, så du slipper for alt besværet.

Fjernelse af ukrudt mellem fliser og ukrudt i græsplænen

Ukrudt er ofte en uvelkommen gæst og har det med at vokse frem alle vegne. Mange oplever, at ukrudtet både skyder frem mellem fliser, på belægninger, i græsplænen og i plantebedene. Udover at ukrudtet kan ødelægge det æstetiske i en ellers flot og velplejet have, kan ukrudt samtidig også kvæle plantelivet i haven. Derfor er det vigtigt at få bugt med ukrudtet, hvis man en ønsker en flot have med et rigt planteliv.

Det kan dog være overvældende og uoverskueligt hele tiden at skulle holde ukrudtet nede. Derfor tilbyder vi fjernelse af ukrudt mellem fliser, fjernelse af ukrudt i græsplænen samt fjernelse af ukrudt i dine plantebede, så du selv slipper for at finde lugeredskaberne frem.

Uanset om du har problemer med ukrudt mellem fliserne eller ukrudt i græsplænen og plantebedene, hjælper vi dig således med at fjerne ukrudtet for dig. Vi bekæmper ukrudtet med en effektiv lugning i hele haven, så du kan få din have tilbage.

Vi tilbyder forskellige former ukrudtsbekæmpelse

Manuel lugning med lugeredskaber som rive og skuffejern er en effektiv metode til fjernelse af ukrudt. Det er derfor også denne metode vi typisk bruger, når vi skal fjerne ukrudtet i haven. Ukrudt kan dog ofte være meget genstridigt og kan nogle gange være svært at bekæmpe og holde nede med manuel lugning.

Derfor tilbyder vi også andre muligheder inden for ukrudtsbekæmpelse. En ukrudtsdug, hvor der lægges sten eller flis ovenpå, kan for eksempel være en god løsning til bekæmpelse af ukrudt, da den er langtidsholdbar og ikke skader det omgivende planteliv.

Ofte vil en blanding af forskellige metoder til ukrudtsbekæmpelse være vejen frem. Den almindelige lugningsmetode kræver regelmæssig vedligeholdelse, men kan være rigtig god, når du har behov for fjernelse af ukrudt mellem fliser og i græsplænen. En ukrudtsdug kan derimod være en god løsning i havebedene, hvor det kan holde ukrudtet på afstand i længere tid.

Vi hjælper dig med at fjerne ukrudtet i hele haven

Hos Favrskov Havepleje har vi stor erfaring med lugning og anden ukrudtsbekæmpelse og kan derfor hjælpe dig med fjernelse af ukrudt i din have nemt og effektivt. Når du får os til at stå for at fjerne ukrudtet i din have, er du garanteret et flot og professionelt resultat samt en god service.

Vi medbringer vores egne haveredskaber og sørger for at fjerne alt ukrudtet fra både sten, fliser, græsplæne og havebede, så du står tilbage med en flot og nydelig have. Når vi går, sørger vi selvfølgelig også for at rydde op efter os, så du ikke behøver at tænke på det, men blot kan nyde din smukke have igen.