Vi er din havemand i Favrskov og Østjylland

Favrskov Havepleje er din havemand i Favrskov og det øvrige Østjylland. Vi har stor erfaring inden for både almindeligt havearbejde og havepleje samt større og mindre anlægsopgaver.

Favrskov Havepleje er ejet af Rasmus og Martin, som startede firmaet tilbage i 2017. Siden da er både antallet af ansatte og vores kundekreds vokset, og vi har således haft mulighed for at hjælpe en lang række private og erhvervskunder med at få en flot og velholdt have.

Har du brug for en havemand til at tage sig af dine haveopgaver, står vi klar til at hjælpe. Vi kører ud i hele Østjylland til både private og erhverv, som har brug for hjælp til have- og naturpleje, eller som ønsker at forskønne haven med nye anlægsopgaver.

Få en havemand der tager sig af alle grønne haveopgaver

Med Favrskov Havepleje får du en havemand, der tager sig af alle grønne haveopgaver. Vi tilbyder både hækklipning, lugning af bede, græsslåning samt beskæring af træer og buske og klarer også større anlægsopgaver såsom anlæg af havebede og plænepleje.

Vi har ikke nogle færdige løsninger, men skræddersyer altid vores løsninger til dit behov. På den måde kan du få hjælp til lige præcis dét du har brug for, uanset om du har brug for hjælp til en hækklipning, oprydning i haven, anlægning af blomsterbede, eller du ønsker en komplet pasningsaftale af din have.

Med udgangspunkt i dine ønsker finder vi en haveløsning, der passer til dig. Vi klarer både større og mindre haveopgaver, og rydder op efter os når vi går, så du blot kan nyde, at du har fået en flot og velholdt have, som du har lyst til at vise frem hele året rundt.

Vi leverer flotte haveresultater der giver tilfredse kunder

Med Favrskov Havepleje som din havemand er du garanteret høj kvalitet og god service. Vi går meget op i at udføre et godt stykke arbejde og levere et flot resultat, der bringer smilet frem hos vores kunder. Derfor har vi også allieret os med et stort netværk af gode samarbejdspartnere, hvilket gør det muligt for os at løse enhver haveopgave og hjælpe dig med at få en flot have.

For at sikre at din have fortsat ser pæn og præsentabel ud, efter vi har været hos dig, giver vi dig desuden gode råd til vedligeholdelse og pleje af haven. Hvis du ønsker det, kommer vi også gerne med forslag til, hvordan du kan mindske vedligeholdelsen af din have og samtidig forskønne din have ved at anlægge nye havebede med ukrudtsdug eller ved at anlægge græsplæne for at mindske antallet af havebede, som skal luges.

Det er vores mål, at du får en have, som du er tilfreds med. Vi tilpasser derfor vores haveservice ud fra, hvad du har brug for, så du igen kan få en have du har lyst til at vise frem og opholde dig i.

Mangler du en havemand til at tage sig af dine haveopgaver? Så hører vi gerne fra dig. Med hakke, skovl og spade, hjælper vi dig med at få den have du drømmer om. Kontakt os på 22 58 28 00, hvis vi skal hjælpe dig med din haveopgave.

Mange grønne hilsner

Martin & Rasmus

Priser

Timeløn: 550 kr. inkl. moms
ved f. eks. beskæring, lugning og andet havearbejde.

Ved stubfræsning vil der blive pålagt leje gebyr.

Konsulent timer: 605 kr. inkl. moms
(Pr. påbegyndt time)
Planterådgivning, Plante tegning og rådgivning hos kunden.

Priser på miljøvenlig ukrudsbekæmpelse

Bekæmpelse af ukrudt med kogende vand, ingen brug af pesticider eller kemikalier

Pris: 680 kr. inkl. moms pr. time.

Læs mere under “Miljørigtig ukrudtsbekæmpelse

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave, så udfyld formularen nedenfor, eller ring til os på 22 58 28 00.

Pris på klip af hæk

Ensidet hæk 23 kr/meteren inkl. moms og bortkørsel af affald

Dobbeltsidet hæk 33 kr/meteren inkl. moms og bortkørsel af affald

Tillæg på +5 kr/meteren, hvis hækken er over 180 cm

 Prisen på hækklipning tillægges 80 kr. inkl. moms i gebyr uanset hækkens størrelse.