Topkapning og træfældning

Hos Favrskov Havepleje tilbyder vi professionel topkapning, beskæring og træfældning. Vi er fuldt forsikret, så du er sikret, hvis der skulle ske skader på bygningen.

Vi har den nødvendige viden og omhu der skal til for at give dig dig det bedste resultat, når du har brug for træfældning eller topkapning og beskæring.  

Kontakt os via formularen i bunden af siden, eller ring til os, så kommer vi gerne forbi og ser på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Topkapning af træer

Hvis du har et træ, der står tæt placeret på hus, bygninger eller andre genstande, kan det være nødvendigt at kappe det ned i mindre stykker, da der ofte ikke er mulighed for at fælde træet på normal vis.

Når vi som professionelle skal stå for topkapning af træer, foregår dette ved, at vi klatrer op i træet med vores udstyr og omhyggeligt og sikkert skærer træet ned. Hvis det er nødvendigt, hejser vi også træ- og grenaffaldet ned. Favrskov Havepleje udfører topkapning i bl.a. Århus, Randers, Hammel, Hadsten, Langå, Hinnerup og alle steder derimellem. Har du derfor brug for at få en topkapning af et træ i eller omkring Østjylland, kan vi være behjælpelige med dette.

Topkapning
Træfældning

Beskæring af træer

Ønsker du at bibeholde et flot træ, som måske er blevet for stort til de omkringliggende omgivelser, kan vi hjælpe med professionel beskæring af alle typer træer.

Større træer kan oftest ikke beskæres fra jorden eller fra lift, men kræver at man klatrer i kronen af træet og nænsomt foretager beskæringsarbejdet.

Når vi skal beskære dine træer, klatrer vi op i træet med det egnede udstyr til beskæringsarbejdet, og sørger for en flot harmonisk beskæring af træet.

 

Træfældning

Udover at tilbyde topkapning af træer og beskæring, tilbyder vi hos Favrskov Havepleje også træfældning. Tillader omgivelserne at et uønsket træ kan fældes på normal vis, klarer vi også dette.
Træfældning af træer er oftest den hurtigste metode, idet vi ikke skal klatre og arbejde i træet. Vi sørger selvfølgelig for at foretage en korrekt opmåling og planlægning, der sikrer en veludført træfældning. Vi klarer desuden også opskæring af træet i ønskede længder.

Har du et træ der skal fældes, så udfører vi træfældning i bl.a. Århus, Randers, Hammel, Hadsten, Langå, Hinnerup og alle steder derimellem. Kontakt os og få træfældning i Østjylland.

Døde og syge træer

Er det tilfældet, at træet er sygt eller måske gået ud, kan det, alt efter omgivelserne, være en rettidig beslutning at få træet fjernet. Døde og syge træer kan let være til fare for bygninger og personer, og derfor vil det i mange tilfælde være bedst at fælde træet. Vi hjælper med risikovurdering af træet, og hvordan det bedst kan fjernes.

 

Grenaffaldet

Efter træfældning eller beskæring af træer, vil der ofte være en del grenaffald. Ønsker I selv at rydde op efter vores arbejde, kan det let arrangeres. Vil du hellere, at vi står for oprydning og bortskaffelse af grenaffaldet, klarer vi selvfølgelig også dette. Vi sørger naturligvis for grundig oprydning, så du ikke skal tænke på det. Vi kan sammen fastsætte en pris for oprydning af grenaffald.

Topkapning
Stubfræser

Stubfræsning 

Lad os gøre den sidste del af arbejdet, og bortfræse træstubben. Med vores stubfræser kan vi komme ind de fleste steder, da stubfræseren kun måler 97 cm i bredden. På trods af den smalle bredde, er vores stubfræser en kraftig maskine med stor kapacitet, der klarer alle størrelser stubbe og rødder.

Vi laver en skarp pris på stubfræsning, når dette udføres i forbindelse med træfældning.

Læs mere om stubfræsning her. 

Vi klarer arbejdet for dig  

Hos Favrskov Havepleje har vi professionel erfaring i topkapning, beskæring og træfældning. Vi har styr på reglerne og forsikringerne, og er fuldt forsikret, både hvad angår vore medarbejdere, som varetager denne type opgaver, men også i forhold til skade på bygninger eller lign. Skulle uheldet være ude i forbindelse med arbejdet, og der imod forventning opstår en skade på din ejendom, er vi forsikret op til 10.000.000,-. Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os.