Grøn haverådgivning

Drømmer du om en have med en veltrimmet hæk, en velplejet græsplæne og farverige blomster, der står flot hele året rundt? Hos Favrskov Havepleje tilbyder vi kompetent haverådgivning, der hjælper dig med at gøre dine havedrømme til virkelighed.

Få rådgivning til, hvordan du passer og vedligeholder din have, og hvordan du giver dine plantebede og blomsterbede den bedste pleje. Skal du i gang med en større anlægsopgave og have hjælp til anlæg af nye havebede, kan vi også give dig den rette vejledning i forhold til sammensætning og placering af dine blomster- og plantebede.

Hos Favrskov Havepleje er vi specialiserede inden for både anlægsarbejde og almindeligt havearbejde. Vores haveeksperter står derfor altid klar til at give dig en god professionel haverådgivning, så du kan nyde godt at en smuk og velplejet have og få mere haveglæde.

Haverådgivning inden for anlægsopgaver

Mange haveejere har måske en idé om, hvordan de ønsker, at deres have skal se ud, og hvilke anlægsopgaver de gerne vil have lavet. Men selvom man har en god idé, kræver det alligevel et vist plantekendskab af få haven til at fremstå flot og harmonisk hele året rundt.

Hos Favrskov Havepleje har vi et stort kendskab til planteverdenen og en stor viden om de forskellige blomster, planter og buske. Vi kan derfor give dig kompetent rådgivning i forhold til, hvilke jordtyper der giver de bedste vækstbetingelser for planterne, og hvor de forskellige havebede skal placeres for at sikre de bedste lysforhold.

Med vores haverådgivning kan du derudover få hjælp til sammensætningen af de forskellige blomster og planter, så du får nogle fine havebede med blomster og planter, der både passer sammen og passer ind i netop din have.

Med vores haverådgivning er du således i trygge hænder, når du skal i gang med en større anlægsopgave. Vi står klar til at rådgive dig hele vejen, og klarer også gerne udførelsen af dine projekter, så du kan være sikker på, at din have bliver præcist sådan som du ønsker det.

Anlaeg af blomster og planter
Raadgivning til vedligeholdelse

Haverådgivning inden for vedligeholdelse og pleje

For at sikre at haven bliver ved med at fremstå flot og velholdt, er det nødvendigt at give havebedene og resten af haven den rette pleje og vedligeholdelse. Hos Favrskov Havepleje tilbyder vi også haverådgivning inden for vedligeholdelse, pasning og pleje af haven, så du kan få en vellykket have, som står flot sæson efter sæson.

Vi kan blandt andet give dig rådgivning i forhold til, hvordan du passer og vedligeholder dine plante- og blomsterbede, og hvordan du giver din græsplæne den bedste pleje. Vi giver dig også gerne gode tips og vejledning i forhold til hækklipning, beskæring af træer og buske samt græsslåning.

Med vores haverådgivning kan du således få hjælp til, hvordan du bedst muligt plejer og vedligeholder din have, så den ser pæn og nydelig ud. I vores haverådgivning tager vi altid udgangspunkt i din have, og har fokus på at løse de haveproblemer du har, så du kan få det bedste ud af din have.

Få den flotteste have med vores rådgivning

Har du et spørgsmål inden for vedligeholdelse og pasning af din have, eller ønsker du kvalificeret vejledning i forhold til et større haveprojekt, står vi klar til at hjælpe. Med vores store ekspertise og erfaring inden for havepleje og anlægsgartnerfaget har vi de rette kompetencer til at give dig en professionel rådgivning inden for alle typer grønne opgaver.

Uanset om du har en specifik anlægsopgave, som du gerne vil have rådgivning til, du gerne vil høre om mulighederne for et ansigtsløft af din have, eller du blot ønsker gode råd til, hvordan du vedligeholder din have, kan vi være behjælpelige.

Vi kommer gerne ud og drøfter, hvilke ønsker du har til din have og kommer med gode løsningsforslag, der kan hjælpe dig med at få den flotteste have i nabolaget.