Stubfræsning

Har du en træstub fra et fældet træ, som du ønsker fjernet, kan vi klare opgaven for dig. Vi tilbyder stubfræsning af træstubbe i hele Østjylland for både private og erhverv. Med vores maskiner kan vi hjælpe dig med effektivt at fjerne træstubben i haven, så alle spor efter det nedfældede træ forsvinder.

Vi har stor erfaring med stubfræsning og fjernelse af træstubbe i alle størrelser. Uanset om du har brug for stubfræsning af en større træstub efter fældning af et træ, eller du blot ønsker stubfræsning af en mindre træstub fra en gammel busk, kan vi derfor klare opgaven. Vi fjerner træstubben, så du igen kan få din flotte have tilbage.

Rasmus ved stubfræser

Få professionel stubfræsning

Når det kommer til fjernelse af træstubbe, er det en god idé at få en professionel havemand, der har erfaring med stubfræsning til at tage sig af opgaven. På den måde kan du være sikker på, at opgaven bliver udført sikkert og professionelt.

Hos Favrskov Havepleje har vi bred erfaring med stubfræsning og en stor viden om, hvordan træstubben fjernes for at sikre det bedste resultat. Når du får os til at klare stubfræsningen af dine træstubbe, er du derfor garanteret et flot og professionelt resultat.

Mange gange kan det være svært at få hele træstubben fjernet, hvis man selv vælger at udføre arbejdet. Dette risikerer du ikke, når du får os til at klare opgaven. Vi foretager en effektiv og professionel fjernelse af træstubben, så du står tilbage med et flot udført resultat.

Sådan foregår stubfræsningen

Ved stubfræsningen benytter vi en professionel maskine, som kaldes en stubfræser. En stubfræser har ca. samme størrelse som en lille havetraktor og skærer hurtigt og effektivt træstubben i stykker, så det bliver til træflis. Denne træflis kan du med fordel anvende i dine havebede efterfølgende. På den måde går den gamle træstub ikke til spilde.

Stubfræsning er en effektiv og skånsom metode til fjernelse af træstubbe, da du her undgår, at der kommer huller i jorden, dér hvor træstubben har været. Ved stubfræsning bliver jorden således plan, så du fint kan anlægge græsplæne, havebede eller nye fliser på jorden efterfølgende.

Ved stubfræsning er det vigtigt, at træstubben står frit, og at der ikke er nogle nærtstående træer eller buske i vejen. Er der det, er det nødvendigt, at disse bliver fjernet, da stubfræseren ellers ikke kan komme ordentligt til.

Stubfræser maskine

Vi hjælper dig med fjernelse af træstubbe

Hos Favrskov Havepleje har vi den nødvendige viden og kompetencer til at klare stubfræsning af dine træstubbe. Vi går hverken på kompromis med vores kvalitet eller service. Uanset om du har én eller flere små eller store træstubbe, kan vi derfor hjælpe dig med at fjerne træstubbene.

Når du får os til at klare stubfræsning af dine træstubbe, er du således garanteret et flot og professionelt resultat. Vi fjerner træstubben omhyggeligt og effektivt og rydder op efter os, når vi er færdige, så du kan nyde det flotte resultat.

Har du brug for hjælp til fjernelse af en træstub i haven, er du velkommen til at kontakte os. Vi kører ud til både private og erhverv i hele Østjylland med vores stubfræser. Ønsker du at anlægge græsplæne eller nye havebede, dér hvor træstubben har været, kan vi også hjælpe dig med det. Se mere om, hvad vi kan hjælpe dig med under haveservice og anlægsopgaver.

 

Beregn pris på stubfræsning